Hamnbevakning

Här kommer ett upprop till Er som ännu inte varit med och gått vakt och därmed gjort Slättanäs båthamn säkrare. De som ställde upp under föregående säsong visade ett imponerande engagemang  och resulterade i en sommar fri från stölder och skadegörelse på båtar och tillbehör.

Och för att klara detta även framöver så är det nog ändå så att bevakning är den enda metod som fungerar, vilket andra båtklubbar och även vi, sett till föregående säsong, kan skriva under på.

Därför går vi på detta sätt ut med vädjan till de medlemmar som ännu inte provat på att på ett otvunget sätt umgås med en likasinnad båtkamrat eller med sin fru/sambo en  eller två nätter i Slättanäs hamn från början av April och till början av Oktober.

Blir vi tillräckligt många kanske det räcker med en vaktnatt/person och säsong. 

Diskussionerna om bevakningen skall vara frivillig som den varit denna säsongen eller om den skall vara obligatorisk, har förts dels medlemmar emellan och naturligtvis även i styrelsen och slutligen fördes den på årsmötet där beslutet blev att fortsätta ett år till på frivillig basis och med en begränsning att gå vakt två ggr/person  och säsong.

Antal medlemmar som ställt upp på bevakningen under 2013 är totalt 97 st inklusive familjemedlemmar. 

Till årsmötet anordnades ett lotteri bland de som gått vakt med en lott för de som gått en gång, två st för två gånger osv. och priserna var 6 st. presentkort på restaurangbesök a 800:- samt 10×2 biobiljetter.

Något liknande kommer att arrangeras även nästa år som en tacksam gest från båtklubben. 

På årsmötet valdes också en bevakningskommitté som består av

Kurt Jonsson              tel. 070-2473015     Epost  flunstorp@hotmail.com 

Jan Andersson            tel. 073-3437823    Epost  jan.andersson@ronnebybilservice.se 

Thomas Abramsson   tel. 0708-252333      Epost  thomas.abramsson@mil.se 

Jan-Olof Johansson   tel.  070-7520393    Epost  johansson.janne@telia.com 

De som nu får sin båt vaktad och vill vara med och vakta även andras båtar och inte tidigare anmält sig kan göra detta till någon av ovanstående, helst via e-mail, och utöver namn och mobiltelefon även om ni är pensionär eller inte.

Tack på förhand! 

Med vänlig hälsning Bevakningskommittén


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.