Hamnbevakning 2015

Här kommer information från bevakningskommittén inför säsongen 2015
Vi hoppas att de som ställt upp med vakthållning hittills även gör så fortsättningsvis men vi hoppas också att fler medlemmar anammar denna nödvändighet för att vi skall få ha våra båtar med tillbehör fria från stöld och skadegörelse.
Årsmötet beslutade med underlag från den medlemsenkät som besvarats av medlemmarna att bevakningen även detta året skall vara frivillig.
Nytt för i år är att de som vill kan välja sin dag/dagar man vill gå vakt i en datumlista som finns i vaktpärmen i klubbstugan, man skriver namn och mobilnummer, det kan vara bra om man vet vilka dagar man är bortrest t.ex.  Man kan anteckna en dag från och med 4 maj till och med 15 juli och en dag från och med. 16 juli till och med 4 oktober.
Datumlistan kommer att finnas tillgänglig i klubbstugan till och med 31 Mars, därefter upprättar vi i bevakningskommittén en vaktlista med resterande man/kvinnskap från förra årets lista.
 Med årets räkning skickades den nya koden till Klubbstugan ut, alternativt kan du kontakta någon i Styrelsen eller kommittéer.
 
//Bevakningskommittén

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.